Zeqirija Ibrahimi: Menduh Thaçi ka nevojë për test psikologjik

Sonte, në emisionin “10 Minuta” në TV21, i ftuar ka qenë anëtari i Kryesisë Qendrore të AlternAtivA-s, Zeqirija Ibrahimi.
” Nuk humbim kohë me Thaçin, duhet t’i bëhet test shëndetësor dhe psikologjik ndaj tij”, ka thënë Zeqirija Ibrahimi nga AlternAtivA.