Zeka i Alternativës: 12 prilli është fundi politik i çiftit Ahmeti-Thaçi

“Ahmeti ia ka dhënë rolin Thaçit kundër ALTERNATIVËS, prandaj ai hedhë gurë e dru ta dëmtojë gjithkënd, përveç Ali Ahmetit”, tha Zeqirija Ibrahimi.
“Fundi i Ali Ahmetit dhe Menduh Thaçit është 12 prilli”, ka përfunduar anëtari i Kryesisë Qendrore të AlternAtivA-s, Zeqirija Ibrahimi, në emisionin “10 Minuta” në TV21.