Zejdi i Alternativës: Shpresojmë të ndodh koalicioni mes AlternAtivA dhe ASH-së

Është e qartë se ekziston një frymë e mirë për bashkëpunimi mes Alternativës dhe Aleancës për Shqiptarët, dhe shpresojmë të ndodhë një koalicionim i tillë”, ka thënë Skender Rexhepi -Zejdi.
Ai më tej shtoi se: “AlternAtivA me fuqinë e saj mund të garoj edhe e vetme në zgjedhje dhe mund që BDI-në ta dërgon në opozitë”, ka përfunduar Sekretari i Përgjithshëm i Alternativës, Skender Rexhepi – Zejdi.