Taravari: Shkolla në Forinë dy muaj e gjysmë pa drejtor për shkak të momarrëveshjeve në BDI

Shkolla fillore në fshatin Forinë 2,5 muaj nuk ka drejtor shkolle, pasi që ministri i kompetencave, respektivisht “Docenti” dhe dega e BDI-së në Gostivar nuk mund të kordinohen. Mjerim! Doktor shkencash hesapi. Arsim afrikan! !