Sylejman Çerkezi : Fitorja është e pakontestueshme ! #31 (FOTO)

Sonte tubimi në #Prishtinë me një atmosferë elektrizuese dhe shumë shpresë e optimizëm për të ardhmen ishte dëshmi se fitorja është e pakontestueshme! #ErdhiDita e Ndryshimit të Madh #Voto126 #VotoAlbininKryeministër #SylejmanÇerkezi31 #BeniKizolli32