PSE SHQIPTARËT NUK MARRIN PJESË NË TAKIMIN E LIDERËVE? PËRGJIGJET AFRIM GASHI NË “10 MINUTA” NË TV21!

Sonte në emisionin “10 Minuta” në TV21 i ftuar është kryetari i Alternativës, Afrim Gashi i cili do të flas për aktualitetin politik, për Ligjin për Prokurorinë Publike, për Kodin Zgjedhor si dhe për zgjedhjet e parakohshme, pse shqiptarët nuk marrin pjesë në takimin e liderëve,  për këto dhe tema të tjera na ndiqni sonte në TV21, pas lajmeve qendrore.

Na ndiqni sonte pas lajmeve qendrore në TV21