Ndihmojeni Ardit Gashin, u diagnostifikua me leukemi

Ardit Gashi nga Ferizaj, është vetëm 19 vjeqar, i diagnostikuar me sëmundjen e leukemisë dhe ka nevojë për ndihmë, shkruan Gazeta Metro.

Trajtimi i tij jashte vendit kushton 200mije euro, shume e paperballueshme per familjen, andaj te behemi bashk te gjithe dhe ti ndihmojme Arditi.

Më poshtë i keni të dhënat e tij dhe mënyrën se si ta ndihmoni