Kryetari Merko dhe zv. Drejtori Selami nënshkruan marrëveshjen për projektin “Asfaltimi i rrugës qëndrore Llabunishte”

Sot, kryetari z.Ramis Merko në Agjensionin për përkrahje financiare të zhvillimit rural me zv.drejtorin z. Avdul-Selam Selami e nënshkroi marreveshjën për projektin “Asfaltimi i rrugës qëndrore Llabunishte”

Vazhdojmë…
U tha, u be!

Për më shumë ndiq linkun: