Gazetari Hamdi Nuhiu: “Vatra Jonë – Alternativa Jonë” po sensibilizon opinionin publik

Gazetari Hamdi Nuhiu: “Vatra Jonë – Alternativa Jonë” po sensibilizon opinionin publik

“Vatra Jonë-Alternativa Jonë”, ku përmes takimeve të përditshme nëpër të gjitha ambientet shqiptare në Maqedoninë e Veriut diskutohet dhe debatohet haptas problemi i shpërnguljes së shqiptarëve si dhe zgjidhjet e mundshme për parandalimin e këtij fenomeni. Alternativa ka arritur që t`i senzibiloje strukturat dhe opinionin shqiptarë në Maqedoninë e Veriut me temën e cila është mjaft e ndjeshme për të gjithë. Si dhe ka ndërmarr disa hapa konkret në përgatitjen e ideve për gjetjen e zgjidhjeve për këtë problem”, ka shkruar gazetari i Almakos, Hamdi Nuhiu.