El Cheka sërish shfaqet, ja çka thotë për rastin “Reket” dhe prokuroret speciale?!

Sheqerim Ameti i njohur si El Cheka ka dalir me një postim në facebook ku ka komentuar rastin “Reket” që implikoi Prokurorinë Speciale.>

Ai në postim nuk ka zgjedhur akuza të rënda ndaj prokuroreve speciale. Ja postimi i plotë:

“U bën gati 3-muaj që u paralajmrova për reketin e prokuroris speciale, këtheni kokën nga Fatime Buzëkuqja, nuk është ndryshe nga Katica Janeva, parat që morrën nga shoku i Alis a i kan harxhuar?
Sepse qëllimi ishte për të mos filluar hetimin mbi shumat e mëdhaja që u vjodhën nga spitali Kërçovës, pse edhe sot nuk po hetohet ai rast ku duhet dënuar Magari Hamzës për vjedhje dhe dëmtim të spitalit, çohu Fatë e buzkuqe se bëre namin kur silleshe si Shota, por ndoshta ke qen e dehur nga muzika sërbe.”, ka akuzuar El Cheka. /ina/