Dorëhiqet kreu i këshillit të komunës së Gjevgjelisë

Kreu i këshillit të komunës së Gjevgjelisë, Tashko Dojcinov deri tek kreu i komunës Sasho Pockov ka dorëzuar dorëheqjen nga funksioni i tij.

Ky vendim vijon pasiqë Antikorupsioni i ka dhënë paralajmërim publik pasiqë ai ka qenë njëkohësisht edhe anëtarë në Komisionin për vendim në procedurë administrative por dhe në marrëdhënie të rregullt pune.

Këtë lajm e ka vërtetuar komuna e Gjevgjelisë e cila pret që në një nga senacat e rradhës të këshillit të konstatohet dorëheqja dhe të emërohet kryetar i ri.