Boki 13 fotografohet në oborrin e burgut të Shutkës

Borjan Jovanovski, i njohur si Boki 13 është fotografuar në oborrin e burgut të Shkupës, ku është në paraburgim për rastin “Reket”.

Në fotografin e publikuar nga Skopje1 shihen Boki 13 dhe një person, ndërsa nuk dihet se kush e ka fotografuar.

Fotografia publikohet në momentin kur gazetari italian publikon audio dhe video incizime ku shihen Boki 13 duke marrë para nga biznesmeni Orce Kamcev.