BDI krenohet me punën e Alternativës

Kuadrot e shantazhuara dhe të korruptuara të Ali Ahmetit dhe BDI-së, po krenohet me punën dhe angazhimin profesional të AlternAtivA-s. Ministrat e korruptuar dhe të zhytur në krim dhe korrupsion institucional të BDI-së, Bujar Osmani dhe Kreshnik Bekteshi, po mundohen që meritat dhe sukseset e Asaf Ademit, ministrit të Kulturës, Hysni Ismaili dhe punonjësve brenda ministrisë t’i privojnë dhe përvetësojnë për vete, duke publikuar statuse në facebook se Teatri Shqiptar i Shkupit është “sukses” i Bdi-së. Falë ish-ministrit të Kulturës, Asaf Ademi dhe ministrit aktual të Kulturës, Hysni Ismaili, Teatri Shqiptar në Shkup do të filloj me punë.