ASH i përgjigjet Bujar Osmanit: Mos prit 24 orë, bëje padinë Bujar

Ne lidhje me reagimin e Bujar Osmanit ndaj Aleancës për Shqiptarët  po i themi vetëm  kaq:

“Mos prit 24 orë  bëje padinë Bujar dhe mos harro te ftosh edhe Ali Ahmetin për të dëshmuar në gjykatë qe sje ti ai Bujari i bisedes mes Ali Ahmetit dhe Sadulla Durakut. Nëqoftëse se nuk e fton ti do ta bejmë ne.

Aleanca për Shqiptarët