Ali Ahmeti sot në Likovë,kuvendi Zgjedhor i Degës zgjedh kryesinë e re

Kuvendi Zgjedhor i Degës së Likovës pranë Bashkimit Demokratik për Integrim,sot do të zgjedh kryesinë e re të partisë . Punimet do të zhvillohen në fillim në ora 15:00, në Likovë, në restorantin “Shemofemi” .
I pranishëm do të jetë edhe kreu i partisë , Ali Ahmeti i cili do t’ju drejtohet të pranishmëve dhe opinionit të gjërë.